Preloader Image

HET IN EENVOUD VERBEELDEN VAN HET KLEINE GENIETEN.

Na jarenlang in opdracht getekend en geschilderd te hebben, ontwikkelde ik de behoefte om te onderzoeken wat mijn eigen handschrift is, wanneer is het ‘vanbonnie’?

Veel cursussen, workshops en eigen ontdekkingen brachten mij uiteindelijk naar de driejarige opleiding aan de Filarski Academie, alwaar ik ben afgestudeerd als beeldend kunstenaar. Hier heb ik mijzelf verder creatief en persoonlijk kunnen ontwikkelen en ontdekt waar ik zelf blij van word. Wat ik eigenlijk al wist, werd tijdens dit pad steeds meer bevestigd; ik word blij van het alledaagse, het eenvoudige. Ik wil laten zien dat het geluk hem in de ‘kleine’, meest gewone, dagelijkse dingen zit.

L I C H T P U N T J E S !
Hecht daar waarde aan! Iedereen heeft ze nodig.
We kunnen niet zonder.
Kleine dingen zijn groots!

Deze missie is mij meegegeven door mijn lieve vader, die maar 54 mocht worden, altijd hard gewerkt heeft, nooit klaagde en genoot van deze kleine waardevolle momenten als; bakkie koffie met wat lekkers en even kletsen als beloning na het harde werken.

Het tekenen is mij met de paplepel ingegoten door mijn creatieve moeder. Ze nam vroeger altijd kleurtjes en papier ergens mee naar toe, zodat we ons konden vermaken. En als mijn broer, zussen of ik als kind beneden kwamen op onze verjaardag, hing daar elk jaar een getekend portret, dat we later die dag omringden met onze verjaardagskaarten die we met de post kregen.

Met het in eenvoud uitvoeren van mijn werk, ben ik geïnspireerd door oa Klaas Gubbels. Hij verbeeldt de ogenschijnlijke eenvoud van het alledaagse zo prachtig. Ik voel herkenning in zijn werk, en word er blij en rustig van.

Veel plezier met het bekijken van deze site. En wie weet kan ik ook wat voor jou betekenen. Graag!

xx vanbonnie.