Preloader Image

HET IN EENVOUD VERBEELDEN VAN HET KLEINE GENIETEN.

Na cursussen, workshops en eigen ontdekkingen ontwikkelde ik de behoefte om te onderzoeken wat mijn eigen handschrift is, wanneer is het ‘vanbonnie’? Wat beroert mij? Wat wil ik overbrengen? Waar word ik blij van en gun ik een ander?
Ik volgde de driejarige opleiding aan de Filarski Academie, alwaar ik ben afgestudeerd als beeldend kunstenaar. Ik leerde er de perfectie loslaten, en kreeg antwoord op mijn vragen.

Wat ik diep in mijn hart al wist werd tijdens dit pad steeds helderder en bevestigd; Ik word blij en ben bewust van de waarde van het alledaagse, het eenvoudige. In mijn werk verbeeld ik graag, op een eenvoudige manier, dat het geluk hem in deze ogenschijnlijk kleine, meest gewone, dagelijkse dingen zit.  En geef graag een onthaast moment en glimlach mee. Speelse, vaak zwarte lijnen, eenvoud in kleurgebruik, wel herkenbaar, niet perfect. Dat kopje koffie, die mooie bloem, opkomende zon, dat prachtige gebouw, fluitende vogels, samen zijn, verbinden, dansen, stilstaan, onthaasten, om je heen kijken, verwonderen. En zoals Dirk de Wachter het mooi zei: “De gewonigheid is ongelooflijk wonderlijk, is het mooist dat er bestaat. Schat, ik maak voor u een koffietje..’

Het kleine genieten is groots!

Deze missie is mij meegegeven door mijn lieve vader, die maar 54 mocht worden, altijd hard en veel werkte, nooit klaagde en ons gelukkig bewust maakte en zelf genoot van deze kleine waardevolle momenten. Thuis, of onderweg.

Veel plezier met het bekijken van mijn site.
Wie weet kan ik ook wat voor jou be’tekenen’.
Graag!

xx vanbonnie.