Preloader Image

HET IN EENVOUD VERBEELDEN VAN HET KLEINE GENIETEN.

Na jarenlang in opdracht getekend en geschilderd te hebben, ontwikkelde ik de behoefte om te onderzoeken wat mijn eigen handschrift is, wanneer is het ‘vanbonnie’? Wat beroert mij? Wat wil ik overbrengen? Wat gun ik een ander waar ik zelf ook blij van word?

Veel cursussen, workshops en eigen ontdekkingen brachten mij uiteindelijk naar de driejarige opleiding aan de Filarski Academie, alwaar ik ben afgestudeerd als beeldend kunstenaar. Hier heb ik mijzelf verder creatief en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Leerde ik de perfectie loslaten. Wat ik eigenlijk al wist werd tijdens dit pad steeds meer bevestigd; ik word blij van het alledaagse, het eenvoudige. Ik wil laten zien dat het geluk hem in de ‘kleine’, meest gewone, dagelijkse dingen zit.

Dat kopje koffie, die mooie bloem, opkomende zon, dat prachtige gebouw, fluitende vogels, samen zijn, verbinden, dansen, stilstaan, onthaasten, om je heen kijken, verwonderen.

L I C H T P U N T J E S !
Het kleine genieten is groots!

Deze missie is mij meegegeven door mijn lieve vader, die maar 54 mocht worden, altijd heel hard en veel werkte, nooit klaagde en gelukkig volop genoot van deze kleine waardevolle momenten.

Met het in eenvoud uitvoeren van mijn werk, ben ik geïnspireerd door oa Klaas Gubbels. Hij verbeeldt de ogenschijnlijke eenvoud van het alledaagse zo prachtig. Ik voel herkenning in zijn werk, en word er blij en rustig van.

Veel plezier met het bekijken van mijn site.

Wie weet kan ik ook wat voor jou be’tekenen’.

Graag!

xx vanbonnie.